Saps que ens tens molt a prop. Que als moments decisius sempre estem aquí; al teu costat, donant resposta a les teves necessitats d'assegurament, previsió, estalvi i inversió.

 

Avui volem oferir-te els productes d'estalvi d'Allianz, unes assegurances molt especials dirigida a persones que volen fer una bona planificació financera dels seus estalvis: per a la seva vida, per a la seva jubilació, per a la seva família... Pel que es torci.

 

Contracta els productes d'Allianz d'Estalvi i fes plans amb els teus diners. Amb tota confiança!

 

Els productes d'Allianz d'Estalvi estan dissenyats perquè tinguis els teus diners sempre a mà, perquè disposis d'ells a qualsevol moment, amb total llibertat; al teu aire.

 

Perquè, els productes d'Allianz d'Estalvi són uns productes innovadors que t'ofereixen: Rendibilitat, Seguretat, Flexibilitat, Liquiditat, Fiscalitat i Simplicitat. Tot al mateix temps, sense renunciar a un d'aquests aspectes per aconseguir un altre. Els productes d'Allianz d'Estalvi els unifiquen tots, per això és una forma d'invertir rentable i segura, que transmeten serenitat, solvència i tranquil·litat a tots els seus clients.

 

  • Rendibilitat: Garantida el primer any i adaptable al mercat en anys successius.
  • Seguretat: Mai perdràs diners.
  • Flexibilitat: Pots modificar les teves condicions com millor et convingui.
  • Liquiditat: Tu estableixes amb total llibertat la quantitat i la periodicitat de les disposicions que desitgis realitzar.
  • Fiscalitat: T'ofereix alternatives per obtenir els majors beneficis nets possibles. Allianz és una inversió, d’estalvi i segur, que permet el millor tractament fiscal.
  • Simplicitat: Tot és molt senzill, des de la contractació a les disposicions de tot tipus.
  •  

Els productes d'Allianz d'Estalvi són una bona opció. Perquè la vida dóna moltes voltes.

Sol·licita un estudi personalitzat... Sense compromís!

Joomla templates by a4joomla